About


Mit navn er Karina, jeg er 25 år gammel og bor i Vejle.
Til daglig går jeg på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er i gang med kandidatuddannelsen i Amerikanske Studier. Her tog jeg også min bacheloruddannelse i Amerikanske Studier og Litteraturvidenskab, som jeg blev færdig med i juni 2015.

I 2014 læste jeg Comparative Literature i et semester på Pacific Lutheran University i staten Washington i USA, nær Seattle.

Jeg elsker at læse og anmelde. Jeg læser indenfor stort set alle genrer, men især YA, fantasy og amerikansk litteratur (hvor bredt det end lyder), og både på dansk og engelsk. Udover bloggen her, står jeg også bag den tilhørende bookstagram profil @readingraindrops på instagram.

Mine andre interesser omfatter bl.a. film, serier, rejser, fotografi, mine katte, og kreative udfoldelser, såsom at tegne og male. Jeg er håbløs bogsamler og bruger timer online og i genbrugsbutikker på at lede efter bogskatte til samlingen.

Fra 1. september til 22. december 2016 er jeg på udveksling på University College Cork i Irland, hvor jeg skal tilbringe mit 9. semester af Amerikanske Studier. Der vil derfor muligvis være lidt stille her på bloggen i den periode, men jeg vil forsøge at opdatere regelmæssigt, forhåbentlig stadig med anmeldelser af bøger jeg læser, mens jeg er derovre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar